Járványügyi intézkedések fenntartása

2021. február 10. - Óvodatitkár
járványügyi helyzet nevelési oktatási intézmény

Tisztelt Szülők!

Továbbra is fennállnak a járványügyi intézkedések. 

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében a köznevelés intézmény területére az ott foglalkoztatott személyen, az ott szükséges karbantartási, illetve javítási munkát végző személyen, a jogszabályon alapuló kötelezettség teljesítése céljából érkezőn, a gyermeken vagy tanulón, valamint a gyermeket vagy tanulót kísérő nagykorú személyen kívül más személy nem léphet be. A gyermeket vagy tanulót kísérő egy fő nagykorú személy csak maszkban léphet be az intézménybe, a testhőmérséklet-mérési pontig.

Az egészségügyi szempontból biztonságos környezet fenntartása érdekében továbbra is fontosnak tartjuk a maszkviselést az intézmény egész területén és a kialakult zászlós rendszer működtetését.

Továbbá a polgármesteri hatáskörben hozott, 2020. november 11-től érvénybe lépett változások továbbra is érvényben vannak: Fót területén a buszmegállók, vasútállomások környékén, a Vörösmarty tér egészén, oktatási-, nevelési, egészségügyi intézményekben és környékükön is kötelező a maszkviselés!

Kérjük ezek betartását és felelős magatartásukat, saját és embertársaink egészségének megóvásának érdekében!

Bölcsőde

Béke utcai Tagintézmény

Eőri Barnabás utcai tagintézmény